Hair Extensions

Få et langt og flot hår med Jakobsen Hair Extensions

Yoga, Reiki og massage: + 45 31 33 13 77  I  Frisør og makeup: + 45 31 33 19 85

Jakobsen Hair Extensions

Hair Extensions skal føles behagelige og give dit hår en naturlig fylde og skønhed. Med Jakobsen Hair Extensions er du sikker på at få hår i den mest eksklusive kvalitet. Vi får dit lange hår til at se blankt, sundt og naturligt ud. Vores Extensions fås i alle farvenuancer, ligesom vi også kan skabe smukke krøller til dig.

Smukke og naturlige Extensions

 

Håndvalgte Hair Extensions

Kom på kursus i Hair Extensions

 

Jakobsen Hair Extensions er kendt for altid at have den allerhøjeste kvalitet med en god tykkelse og lang holdbarhed. De filtrer ikke, og de plejer dit hår. Standardlængden er 55 centimeter, som tilpasses præcist til den længde, du ønsker. Ingen hår er kortere end 30 centimeter og derved er der garanti for, at du går herfra med et dejligt tykt hår fra top til spids.

Frisør Benjamin Jakobsen har skabt et eksklusivt produkt til konkurrencedygtige priser i en naturlig høj kvalitet.

Jakobsen Hair Extensions består udelukkende af ægte hår, som er håndvalgte og skabt efter strenge krav og få kemiske behandlinger.

“Efter at have arbejdet med Hair Extensions i snart et årti pakkede jeg saksen ned og rejste til Fjernøsten for at følge produktionen og udvælge de allerbedste produkter til mine kunder. Det er en rejse og oplevelse jeg aldrig ville glemme, og i dag kan jeg tilbyde Extensions i markedets bedste kvalitet.”

Hvert enkelt hår bliver grundigt testet og kontrolleret, hvorefter produktet samles og produceres under ordnede forhold i Kina.

Er du frisør og ønsker du at dygtiggøre dig indenfor Hair Extensions? Så kan du nu komme på kursus hos frisør Benjamin Jakobsen, som er specialist på området og en utrolig dygtig læremester.

Du bliver undervist i de grundlæggende teknikker i at påsætte, klippe, behandle og pleje Hair Extensions bedst muligt, og du bliver fyldt op med inspiration og nye ideer undervejs, som du kan bruge på dine kunder.

Kontakt Benjamin og få en snak om dine ønsker og behov. Han er meget fleksibel og sammensætter gerne skræddersyede kurser.

Kontakt Benjamin Jakobsen

Vil du høre mere om Jakobsen Hair Extensions, mulighederne for at komme på kursus eller booke en tid, så ring til Benjamin på telefon 20985325 eller via  mail@jyleg.com