Makeup

Vi fremhæver dine smukkeste træk

Yoga, Reiki og massage: + 45 31 33 13 77  I  Frisør og makeup: + 45 31 33 19 85

Professionel makeup artist

Make Up Factory – High End Style

Vi fremhæver din personlige udstråling med en makeup, der signalerer succes og selvsikkerhed.

Vores dygtige og kreative makeup artist Signe evner at skabe både klassiske, markante, opsigtsvækkende og helt særlige fest- eller hverdagsansigter. Lige som hver enkelt kunde ønsker det. Hun er nærværende i alt hvad hun gør og har føling med de vidt forskellige personligheder, hun styler i salonen. Alle går flotte og tilfredse ud efter hendes behandling.

Signe er i salonen hver fredag og kan bookes på forhånd til at lave en festlig makeup. Hun kan også bookes andre dage efter aftale, hvis du for eksempel skal giftes en lørdag eller skal til en anden stor fest og gerne vil komme med en flot og professionel makeup.

Vi forhandler et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra det tyske mærke Make Up Factory, og der kommer løbende nyheder til. Kom ind i vores salon i Gothersgade og kig nærmere på lækre produkter til læber, øjne, teint og negle. Det er produkter med særlig høj kvalitet, der holder, og som kan skabe smukke ansigter.

Alle produkter fra Make Up Factory er uden parfume og parabener. De er dermatologisk testet og kan bruges til alle hudtyper. Make Up Factory forhandles i mere end 40 lande og er kendt for et professionelt og enkelt design, udsøgte produkter og en altid høj kvalitet.

Du er meget velkommen til at kigge forbi vores salon i Gothersgade, hvor alle vores behandlinger foregår. Vi giver dig gerne et par gode råd med på vejen.

Du kan høre mere om vores behandlinger og produkter eller booke en tid hos vores makeup artist via telefon + 45 31 33 19 85 eller mail@jyleg.com.