Yoga, Reiki og massage: + 45 31 33 13 77  I  Frisør og makeup: + 45 31 33 19 85

Benjamin Jakobsen

Benjamin Jakobsen

Frisør

Benjamin er den ene partner hos JY Beauty & Wellness. Han er en yderst kreativ og skabende frisør, som elsker at rådgive og vejlede om frisurer og farver, som passer til kundernes personlighed og ansigtsform. Siden han var helt lille, har han drømt om at blive frisør, og nu bruger han sin passion til at give eksklusive behandlinger, farvninger og klipninger. Benjamin har den fireårige frisøruddannelse med sig og tager løbende på kursus og efteruddannelse for at udvikle sine teknikker og sikre en høj faglighed i sit arbejde. Det er rigtigt vigtigt for ham, at alle kunder føler sig hjemme og er trygge ved hans hænder. Han tror på, at de sammen kan skabe skønhed.

Siri Shiva Singh Yogiji

Siri Shiva Singh Yogiji

Yoga, Reiki og massage

Yogiji er den anden partner hos JY Beauty & Wellness. Han er Reiki healer og en inspirerende yogaunderviser, som får yoga til at føles som en leg og alle går fra hans timer med et smil på læben og en afslappethed i både krop og sjæl. Yogiji er certificeret i Hatha og Kundalini yoga, forfatter til en bog om meditation, uddannet personlig træner fra National Academy of Sports Medicine og skaberen af sin egen yogaskole natarajayoga.org. Han er amerikaner og har undervist og forelæst på flere kontinenter. Det er vigtigt for ham, at alle elever føler sig guidet fra hjertet, når han underviser og udvikler dem.

Signe Juhl

Signe Juhl

Makeup artist

Signe er nyopstartet makeup artist, som siden hun var ganske ung, har haft makeup og beauty som hobby og passion. Hun er alsidig i sin kunnen men har forkærlighed for de glamourøse og trendy looks, som konstant bliver bakket op af ny viden indenfor produkter og teknikker. I sit arbejde er det vigtigt for hende at kunne give en nærværende og positiv oplevelse, som sender kunderne ud af døren med en udstråling og en selvtillid, som ikke er til at tage fejl af.

Lykke Camilla

Lykke Camilla

Frisør

Lykke er frisør og udlært med den fireårige uddannelse. Det er vigtigt for hende at holde sig opdateret med alle nye trends og videreuddanne sig for hele tiden at kunne give sine kunder den bedste oplevelse. Lykke har en stor forkærlighed for hårfarve, fordi hun elsker den måde, den helt rigtige farvenuance kan fremhæve en lækker klipning. Hun elsker sit arbejde allermest, når hun virkelig kan mærke, at kunderne bliver glade. Det giver lige et ekstra selvtillidsboost, når de går ud af døren igen.

Jakobsen-Yogiji frisør

Frisør

Få en smart klipning og hårpleje, en skøn ny farve til dit hår eller måske et stilskifte med Hair Extensions. Vi er specialister i farver og Extensions og vil meget gerne hjælpe med at vise dit personlige udtryk og din naturlige stil.

Jakobsen-Yogiji yoga

Yoga

Find balance i hverdagen og styrk din smidighed og kropsbevidsthed med yoga. Book yogatimer hos vores dygtige træner Yogiji, som har hold i Nataraja Yoga & Meditation, Go Bare Yoga og Yoga For Men.

Jakobsen-Yogiji makeup

Makeup

Få lagt en klassisk makeup til hverdagsbrug eller en mere stylet makeup til bryllup eller fest hos vores dygtige makeup artist. Drop ind eller book på forhånd. Du kan også købe lækre kvalitetsprodukter fra Make Up Factory med hjem.

 

Jakobsen-Yogiji Reiki og massage

Wellness

Skønhed kommer indefra. Styrk din indre balance med vores Reiki energibehandlinger eller en dybdegående kropsmassage. Vi fjerner alle hverdagens spændinger fra din krop og booster dit velvære med energi.

Nataraja Yoga

YOGA TIMER - Østerbrogade 52, 2100 København Ø, Danmark

Grace Tours
Østerbrogade 52
2100 København Ø
31331377
mail@jyleg.com

Jakobsen Hair Brand

JV Beauty & Wellness - Gothersgade 93, 1123 København K, Danmark

JY Beauty & Wellness
Gothersgade 93
1123 København K
20985325
mail@jyleg.com