Wellness

 

Reiki Healing og dybdegående massage

Rigtig skønhed stråler indefra.

Vi skaber et energiboost for hele din krop.

 

Wellness med mental og fysisk afslapning

Har du spændinger i kroppen? Føler du dig af og til tømt for energi? Eller har du bare lyst til at gøre noget godt for dig selv? Så kan du finde eller genfinde din egen balance ved at pleje både krop og sjæl med wellness behandlinger i vores salon. Du finder et frirum hos os, hvor du kan tage dig tid til forkælelse og finde glæde med ro i sjælen.

Vi er til for dig og har tilbud om energigivende Reiki healing, dybdegående kropsmassage og smagfulde detox drikke.

Vi ligger i Gothersgade i hjertet af København. Kig ind.

Reiki healing og terapeutisk berøring

Dybdegående massage for hele kroppen

Brug den universelle livsenergi, som omgiver os, til at slappe af, afstresse fra hverdagen og få et åndeligt og følelsesmæssigt velbefindende. Vores behandler Yogiji er certificeret i Reiki og ny healingenergi og kan overføre energifeltet omkring din aura til din krop, som han styrker og bringer i balance. Med hans terapeutiske berøring (Therapeutic Touch) bevæger han sine hænder omkring din krop. Det er ikke altid nødvendigt med direkte berøring for at overføre den universelle livsenergi til din krop via healingen.

Du kommer i en meditativ tilstand af fuldkommen afslappethed og dit sind fyldes af harmoniske energistrømme, som Yogiji kanaliserer. Reiki healing oprinder fra tibetansk buddhisme og er blevet brugt gennem årtusinder. Det er en anerkendt metode til at mindske træthed og angst og skabe balance mellem krop og sjæl.

En Reiki behandling tager ½ eller en hel time.

Ring og få en snak med Yogiji eller book direkte på telefon + 45 31 33 13 77 eller mail@jyleg.com.

Fjern alle spændinger i din krop med en blød dybdegående kropsmassage. Alle dine muskelgrupper bliver systematisk arbejdet godt igennem, så spændinger og ubehag i kroppen forsvinder. Du kan bruge vores massage, hvis du oplever anspændthed, hold i nakke eller ryg, overbelastede muskler fx på grund af sport og hårdt arbejde eller hvis du bare har lyst til at forkæle dig selv.

Vi bruger den klassiske svenske form for massage i alle behandlinger, hvor du behandles med blide, bløde gentagne bevægelser. Under en behandling kommer vi gennem hele kroppens muskler lige fra fødder og ben, over hænder og arme, ryg, skuldre, brystmuskler og nakke. Det er med til at øge blodgennemstrømningen i hele kroppen og forbedre balance og skabe ren velvære for dig.

En helkropsmassage tager 1 eller 1 ½  time.

Du er altid velkommen til at kontakte Yogiji og høre mere om behandlingen eller du kan booke direkte på telefon + 45 31 33 13 77 eller mail@jyleg.com.

Bliv forfrisket med vores økologiske drikke

Forkæl dig selv med en af vores friske juicer eller lækre smooties under dit besøg i vores salon i Gothersgade. De laves alle af friske råvarer og består af økologiske frugter, grøntsager og friske krydderurter, som vi udvælger efter årstiden hver uge. De er vitaminrige, sukkerfrie og er fantastisk velsmagende.

Du er altid meget velkommen til at komme forbi til en forfriskning. Vi hjælper dig også gerne med at sammensætte en nænsom detox-kur, som du kan tage med hjem.

OBS! Dette er et eksklusivt tilbud kun for vores medlemmer.

Yogiji er uddannet hos Yogi Bhajan og er certificeret i både Reiki og ny healingenergi (Reconnective Healing).

Han har studeret hos spirituelle mestre fra hele verden, blandt andet: Tej Kaur Khalsa, Leeann Carey, Govinda, Gurmukh Kaur Khalsa, Master Sunim og Rev. Michael Beckwith.