NATARAJA YOGA

Yoga, Reiki og massage: + 45 31 33 13 77  I  Frisør og makeup: + 45 31 33 19 85

Yoga beriger både sjæl og krop

Det ved vi, og den oplevelse vi vil gerne give videre til dig. Derfor tilbyder vi yogatimer for både begyndere, viderekomne og eksperter. Alle er velkomne, og vi lægger stor vægt på at hver time er fyldt med varme og humor i en positiv stemning – samtidig med at vi arbejder seriøst med både krop og sjæl.

Yogiji har en lang yogauddannelse med sig og evner at give alle elever en varm og personlig hjælp til at komme ind under huden på yogaen og finde ro og udvikling i meditationen. Han underviser på alle vores hold.

Vi har timer i Nataraja yoga & meditation på alle niveauer, nøgenyoga og yoga for mænd.

Nataraja Yoga & Meditation

Når du dyrker Nataraja yoga tager du udgangspunkt i kroppen, som du udfordrer, styrker og gør mere fleksibel gennem de fysiske asana positioner. Men Nataraja yoga er meget mere end en kropsorienteret praksis. Det er en yogaform, hvor du med kroppen som platform, øger din bevidsthed.

Målet er at udvikle din egen bevidsthed. Når du dyrker og udøver de særlige øvelser og teknikker i Nataraja yogaen, så trænger du længere og længere ind i de dybere niveauer af dit selv. Øvelserne integrerer den gamle visdom fra den tantriske lære med positioner fra den traditionelle Hatha yoga. I praksis får du en dynamisk blanding af bevægelse, udstræk, vejrtrækning, meditation og afslapning.

Efter en time med Nataraja yoga vil du opleve en større ro i dit sind og en følelse af ny energi i din krop.

Go Bare Yoga

Go Bare Yoga/ nøgenyoga er blevet praktiseret siden oldtiden med det formål at sætte krop og sjæl fri til at fokusere på selve yogaen. Det handler netop om at heale sindet, løsne op for alle spændinger og acceptere vores fysiske krop, som den er. Nogle fordele ved nøgenyoga:

  • En form for terapeutisk massage, hvor din nøgenhed øger blodets gennemstrømning og afgifter hele din krop. Den afslappede stemning, som langsomt fylder dig, modvirker negative depressive tanker. Du øger dit selvværd ved at være tilstede i nuet.
  • En øget frugtbarhed og forbedret cirkulation, når du ikke bærer stramt elastisk undertøj.
  • Mindre risiko for infektion, idet gennemsvedt yogatøj ofte er yngleplads for bakterier.

Du undervises i en klassisk form for yoga med fokus på åndedræt, balance og styrke. I en afslappet atmosfære af varmt lys og en lun temperatur bliver det naturligt at smide alle fordomme og praktisere nøgenyoga.

Yoga for Men

Yoga er gavnligt for alle, og det kan være rart for mænd at opdage fordelene ved yoga på hold kun for mænd. I en travl hverdag er en times yoga utrolig gavnlig for muskelspændinger og stress i kroppen.

Mænd har en tendens til at dyrke deres brystkasse, skuldre og arme, når de styrketræner og kommer til at ignorere resten af kroppen. Det giver mange mænd en stiv, usmidig krop, men via yogaøvelser kan alle blive både stærkere, mere smidige og udholdende. Samtidig mindskes risikoen for fibersprængninger og andre skader. Yoga er derfor et vigtigt supplement til mænds øvrige træning, som både giver dem energi og det rette sind til at fokusere.

Yogijis yogahold for mænd er for alle niveauer. Du er meget velkommen, selvom du aldrig har prøvet yoga før.

Nataraja yoga

FÅ RABAT NÅR DU KØBER KLIPPEKORT TIL YOGA

5-TURS KLIPPEKORT * 10-TURS KLIPPEKORT

Bliv certificeret yogalærer hos Yogiji

Drømmer du om at undervise i yoga? Ønsker du at opnå en dybere indsigt i en holistisk yogapraksis? Så tilbyder Yogiji en certificeret Nataraja yogauddannelse. Yogiji er grundlægger af yogaskolen Amitabla Institute, som er akkrediteret af Yoga Alliancen.

Her bliver du undervist i grundlæggende yogafilosofi, yogaens anatomi og instrueret i teknikker til meditation, asana instruktion, pranayama og afslapningsmetoder.

De fleste tager uddannelsen på 8-9 måneder, og efter den afsluttende eksamen vil du have opnået en unik indsigt i samspillet mellem krop, åndedræt, sind og ånd, som du vil være i stand til at lære fra dig.

Yogiji har dyrket yoga siden 1993 og er en yderst kompetent underviser, som når langt med alle sine studerende.

Tag på yogaretreat i Indien med Yogiji som rejseleder

I samarbejde med Grace Tours er Yogiji rejseleder på yoga- og meditationsture til Indien.

Yogijis store erfaring, milde humor og helende behandlinger er med til at gøre disse ture helt unikke. Du kommer med garanti hjem med en større livsglæde og selvindsigt og ikke mindst får du to fantastiske uger at tænke tilbage på.

Læs mere om det kommende Ayurveda yogaretreat med Yogiji.

Du tilmelder dig hos Grace Tours, men er meget velkommen til at kontakte Yogiji for at høre mere.

YOGA TIMER - Østerbrogade 52, 2100 København Ø, Danmark

JV Beauty & Wellness

Grace Tours
Østerbrogade 52
2100 København Ø

Kontakt Yogiji for at booke tid eller høre mere

Det er vigtigt for os, at alle kunder får individuel vejledning.

Du er meget velkommen til at kontakte vores dedikerede yogaunderviser Yogiji, hvis du har spørgsmål.

Du kan få fat på ham via telefon 31331377 eller mail mail@jyleg.com

Du kan også booke en yogatime her